Vacature

Begeleider Gehandicaptenzorg Drachstercompagnie – 26-32 uur p/w

Ben jij een gedreven, enthousiaste en ervaren begeleider en beschik jij over pedagogische- en verzorgende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze woon- en zorglocatie Feartstaete in Drachtstercompagnie zijn wij op zoek een begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep (jong) volwassenen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn ZorgInitiatief de Bosk. Wij bieden bewoning, behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en de kans moet krijgen zich te ontwikkelen in een warme en veilige omgeving. Om dit te kunnen faciliteren bieden wij in Friesland de volgende zes woon- en zorglocaties:

  • Gezinsgerichte Jeugdhulp in Harkema
  • Trainingslocatie Intensieve Woonbegeleiding in Harkema
  • Trainingshuis Fase 1 in Drogeham
  • Trainingshuis Fase 2 in Drogeham
  • Woon- en zorglocatie Feartstaete in Drachtstercompagnie
  • Woon- en zorglocatie Lindestaete in Joure

 

Woon- en zorglocatie Feartstaete
Feartstaete is een uniek en rustig gelegen woonboerderij waar zes (jong) volwassenen begeleid wonen. Op werkdagen gaan de bewoners naar dagbesteding in de buurt. In het team zijn persoonlijke begeleiders en zorg begeleiders werkzaam. De ouders van de cliënten zijn nauw betrokken bij de woongroep en zijn een sparringpartner voor de begeleiders.
Wat is jouw rol?
Als Begeleider Gehandicaptenzorg ben jij onderdeel van onze medewerkerspool. Jouw functie is het dagelijks begeleiden en verzorgen van onze cliënten in Feartstaete (Drachtstercompagnie). Je werkt met de cliënt aan een vooropgesteld ondersteuningsplan en kunt tevens een bijdrage leveren aan het op- en bijstellen van het ondersteuningsplan. Je versterkt de regie van de cliënt, ondersteunt de cliënt bij het uitbouwen van het netwerk en betrekt het netwerk bij de zorg. Daarnaast ben je in staat om ADL-werkzaamheden te verrichten en medische verzorging te verlenen. Voorop staat dat jij ten allen tijden zorgt voor een warm en veilig thuis voor onze cliënten. Tot slot kun je voor de cliënt een gezellige dag organiseren waarin het plezier en beleving van de cliënt centraal staat.
Als begeleider draai jij naast ochtend-, dag- en avonddiensten ook slaapdiensten.
Wie zoeken wij?
  • Enthousiaste en gedreven kandidaten met affiniteit met de doelgroep (jong) volwassenen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking.
  • Je hebt minimaal een afgeronde, relevante mbo-4-opleiding.
  • Je kunt zelfstandig zorgplannen opstellen en bent van nature een inspirator en motivator voor de mensen die je begeleidt.
  • Passend bij de woonlocatie vraagt de functie dat je bereid bent om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Je bent daarnaast in het bezit van rijbewijs B.

 

Wat bieden wij jou?
Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een huiselijke sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s.
Wij bieden een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald in FWG-groep 35. Je salaris bedraagt minimaal €2178,- en maximaal €3105,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden.
Solliciteren
Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Deze kun je richten aan Iris Pijpaert via vacature@debosk.nlo.v.v. ‘Begeleider gehandicaptenzorg Drachtstercompagnie’. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Begeleider Gehandicaptenzorg Drachstercompagnie -

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie