Vacature

Begeleider gehandicaptenzorg – Joure

Ben jij een gedreven, enthousiaste en ervaren begeleider en beschik jij over pedagogische- en verzorgende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze woon- en zorglocatie Lindestaete in Joure zijn wij op zoek een begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep (jong) volwassenen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking.

Wie zijn wij?

Wij zijn ZorgInitiatief de Bosk. Wij bieden bewoning, behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en de kans moet krijgen zich te ontwikkelen in een warme en veilige omgeving.

Woon- en zorglocatie Lindestaete

Lindestaete is een nieuwe woon- en zorglocatie aan de Merk in Joure dat plaats biedt voor 15 volwassenen in de leeftijd vanaf 23 jaar. De appartementen zijn levensloopbestendig en bewoners kunnen er, zolang er zorgbehoefte is, onder begeleiding blijven wonen. In de nieuwe woon- en zorglocatie zal 24-uur zorg worden geleverd door mensen die de vaste gezichten zijn in de zorg voor de bewoner.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met minimaal een afgeronde, relevante mbo niveau 4 opleiding. Je hebt affiniteit met de doelgroep (jong)volwassenen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking. Je hebt ervaring met het opstellen van zorgplannen en bent van nature een inspirator en motivator voor de mensen die je begeleidt.

Passend bij de woonlocatie vraagt de functie dat je bereid bent om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Als begeleider draai jij naast ochtend-, dag- en avonddiensten ook slaapdiensten.

Je bent In het bezit van rijbewijs B.

Wat is jouw rol?

Als begeleider gehandicaptenzorg ben jij onderdeel van onze medewerkerspool. Jouw functie is het dagelijks begeleiden en verzorgen van onze cliënten. Je werkt met de cliënt aan een voorop gesteld ondersteuningsplan en levert een bijdrage leveren aan het op- en bijstellen van het ondersteuningsplan. Je versterkt de regie van de cliënt, ondersteunt de cliënt bij het uitbouwen van het netwerk en betrekt het netwerk bij de zorg. Daarnaast ben je in staat om ADL-werkzaamheden te verrichten en medische verzorging te verlenen. Voorop staat dat jij ten allen tijde zorgt voor een warm en veilig thuis voor onze cliënten. Tot slot kun je voor de cliënt een gezellige dag organiseren waarin het plezier en beleving van de cliënt centraal staat.

Wat bieden wij jou?

Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Je komt terecht in een huiselijke sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en je werkt in een team vol vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s.

Wij bieden een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald in FWG-groep 35. Je salaris bedraagt minimaal €2258,- en maximaal €3198,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet.

Begeleider Gehandicaptenzorg - Joure

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie