Vacature

Coördinator Logeren met combinatie ambulante begeleiding – Harkema (28 uur p/w)

Weet jij je team te enthousiasmeren en mee te nemen met jouw ideeën, heb jij ervaring met het uitvoeren van coördinerende taken en ben jij en beschik jij over pedagogische- en verzorgende kwaliteiten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe zorgzame, energieke en flexibele begeleider!

Jouw rol

Als coördinator ben jij de spin in het web, jij bent verantwoordelijk voor:

 • Het aantrekken van nieuwe deelnemers in de weekenden en het houden van de intakegesprekken en je zorgt voor een fijne instroom voor de deelnemer;
 • Het afstemmen van het aantal medewerkers op het aantal deelnemers in de weekenden en je maakt hiervoor het basisrooster;
 • Het coördineren van de medewerkers om mee te denken met leuke activiteiten voor de weekenden;

In deze functie sta je voor 70 procent op de groep, hierbij begeleid en verzorg je kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met een verstandelijke- en of (meervoudig) lichamelijke beperking die bij ons logeren. Je draagt zorg voor een leuk, gezellig en ontspannen weekend, rekening houdend met de doelen die staan beschreven in het zorgplan van de cliënt. Deze functie is gecombineerd met ambulante begeleiding in de thuissituatie.

Tijdens de weekenden worden leerzame activiteiten georganiseerd waarbij rekening wordt gehouden met het behalen van de doelen die staan vastgesteld in het behandelplan van de cliënt. Ook worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd naar bijvoorbeeld een dierentuin, speeltuin, pretpark of museum.

Wat bieden we jou

Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een kleinschalige, inspirerende en uitdagende werkomgeving. We werken in een huiselijke sfeer met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hechten waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en samenwerken. Verder bieden wij je:

 • Ruimte voor meedenken en meegroeien;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, op basis van ervaring en opleiding;
 • De kans om mee te bouwen aan onze missie en om samen te zorgen voor geluk;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Naast je vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing (onder andere onderwerpen als ‘traumasensitief opvoeden’ en ‘oplossingsgericht werken’) en de kans om jouw passie te volgen;

En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioensregeling en zakelijke telefoon
(of vergoeding van telefoonkosten met eigen telefoon).

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste, vlotte en harde werker met minimaal een afgeronde, relevante hbo opleiding. Je hebt affiniteit en ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke- en of lichamelijk beperking. Tevens ben jij aanspreekpunt voor je team en denk je mee met passende oplossingen en weet je de juiste vragen bij de juiste collega’s te stellen. Je beschikt over een SKJ-registratie. Tevens herken jij jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen:

 • Je krijgt energie krijgen van het aansturen van een team;
 • Ervaring in de ambulante begeleiding is een pre;
 • Je kunt doelgericht en systematisch werken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet je team te sturen en begeleiden waar nodig;

Tevens ben je in bezit van rijbewijs B.

Solliciteren
Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Stuur dan je CV + Motivatie naar vacature@debosk.nl (of via een van de platformen zoals Indeed of onze website) o.v.v. ‘Coördinator logeren zorg.’ T.a.v. Iris Pijpaert

De vacature zal gesloten worden als wij voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden. Ook voor vragen over de vacature kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Coördinator Logeren met combinatie ambulante begeleiding

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie