Vacature

Pedagogisch medewerker – Elim (Hoogeveen) 24-28 uur p.w.

Op zoek naar een warme, kleinschalige werkplek waar jij je kunt ontwikkelen en inzetten voor het leven van jongeren? Dan hebben wij een leuke plek voor jou!
Bij ZorgInitiatief de Bosk zetten we ons in voor jongeren bij wie het leven niet helemaal vanzelf gaat. Dit doen we onder andere op onze kleinschalige locatie in Elim (Drenthe). We bieden je veel vrijheid en ruimte om te groeien en om je passie te volgen. Wil je van betekenis zijn? Kom dan bij ons werken om samen met ons te zorgen voor geluk!

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele en kleinschalige zorgorganisatie met een aantal locaties in Friesland en Drenthe. Wij bieden bewoning, behandeling en begeleiding aan jongeren en kinderen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij ondersteunen en begeleiden hen naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. We zijn kleinschalig en willen dat ook blijven, want dat is onze kracht. Onze kernwaarden hierbij zijn: cliëntfocus, samenwerken en resultaatgericht. Iedereen is uniek en daarom bieden wij maatwerk. Onze jongeren krijgen hun eigen plek in een warme en veilige omgeving.

Wil je graag meer weten over wie wij zijn? Kijk dan eens hier of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Waar ga je werken?

In Elim hebben we twee kleinschalige locaties die gezinsgerichte jeugdhulp bieden. Dit doen we in twee geschakelde woningen. Hierdoor kun je altijd terugvallen op je collega die op de andere locatie aanwezig is. Elke woning biedt ruimte aan maximaal 6 cliënten in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem. Onze focus ligt op het bieden van een veilige en gestructureerde omgeving, waarin onze jongeren zich kunnen ontwikkelen. Saamhorigheid, geborgenheid en warmte staat bij ons centraal.

Wie we zoeken

 • Een bevlogen professional met hart voor het vak.
 • Je weet een luisterend oor te bieden en neemt de tijd voor een kopje koffie en
  koekje wanneer de jongeren thuiskomen.
 • Iemand die kijkt naar ‘wat kan wel?’ en de jongeren een veilig thuis kan bieden.
 • Je hebt een relevante, afgeronde MBO niveau 4 opleiding en hebt kennis en inzicht in het zorg- en dienstverleningsproces.
 • Je beschikt over zelfstandigheid, een koel hoofd en empathie. Je bewaart de rust en het overzicht, weet escalaties te voorkomen of kunt zo nodig de-escaleren.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook goed functioneren in teamverband en in contact met andere betrokken partijen.
 • SKJ registratie is een pre, maar geen must.

Je bent bereid om onregelmatig en in de weekenden te werken. Woon je zelf niet in de buurt van Elim, dan is het vanwege de bereikbaarheid aan te bevelen dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en een auto.

Het aantal uren is bespreekbaar. Ben je vooral geïnteresseerd om in het weekend, ’s nachts of tijdens de vakantie te werken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een kleinschalige, inspirerende en uitdagende werkomgeving. We werken in een huiselijke sfeer met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hechten waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en samenwerken. Verder bieden wij je:

 • Ruimte voor meedenken en meegroeien.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 (€2457, – €3332,-)
 • De kans om mee te bouwen aan onze missie en om samen te zorgen voor geluk.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Naast je vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland.
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing (onder
  andere onderwerpen als ‘traumasensitief opvoeden’ en ‘oplossingsgericht werken’)
  en de kans om jouw passie te volgen.

En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioensregeling en zakelijke telefoon
(of vergoeding van telefoonkosten met eigen telefoon).

Solliciteren

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij heel graag jouw CV en korte motivatie tegemoet via vacature@debosk.nl! Graag in de onderwerpregel vermelden “Sollicitatie Begeleider Drenthe”. Wil je meer weten naar aanleiding van bovenstaande vacature? Of wil je eens vrijblijvend komen kennismaken? Laat het ons weten via vacature@debosk.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Pedagogisch medewerker – Elim (Hoogeveen)

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie