Vacature

Pedagogisch medewerker – GoedgeDaan Harkema 24-28u

Voor onze locatie in Harkema zijn wij opzoek naar een leuke gedreven Pedagogisch Medewerker! Ben jij gestart met een opleiding richting de zorg of jeugd of ben jij toe aan een carrière switch richting de jeugd? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat is een GoedgeDaan locatie?

Soms kan een kind door omstandigheden niet deelnemen aan het onderwijs of vraagt het onderwijs te veel van een kind. Voor deze kinderen bieden wij GoedgeDaan trajecten. Dit is een begeleidingstraject waarbij het kind één of meerdere dagdelen op onze locatie in Harkema, Joure of Hollandscheveld komt. Ieder kind heeft een op maat gemaakt dagprogramma waarin schoolopdrachten worden afgewisseld met het aanleren en oefenen van (sociale) vaardigheden. Ons doel is om het kind weer terug te laten keren naar school.

Wat is je rol?

Als Pedagogisch Medewerker ondersteun geef jij begeleiding aan jongeren en ondersteun jij ze bij de school opdrachten en het aanleren van (sociale) vaardigheden. Tijdens de begeleiding zorg jij dat de kinderen een leuke, ontspannen en gezellige dag hebben. Je onderneemt leuke activiteiten voor de kinderen en wisselt dit af met ontwikkelingsgerichte activiteiten en methodieken, zodat het kind kan groeien in zijn of haar ontwikkeling. Waar nodig zorg je voor een schone werkomgeving.

Wie zoeken wij?

 • Enthousiaste en gedreven kandidaten met affiniteit in de zorg/jeugd.
 • Je vindt het belangrijk om doelgericht te werken en je bent oplossingsgericht ingesteld.
 • Je bent een teamspeler en flexibel.
 • Je hebt een hbo opleiding in de richting van onderwijs of zorg (social work met skj registratie)
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met weerstand.

Wie zijn wij?

Stichting ZorgInitiatief de Bosk biedt bewoning, behandeling en begeleiding aan jongeren en kinderen bij wie het leven niet vanzelf gaat. We bieden een veilige, gestructureerde en warme omgeving waarin iedereen mee mag doen, ongeacht zijn of haar beperking. Onze cultuur is toegankelijk, persoonlijk en er is altijd ruimte voor diverse inzetbaarheid. Past een andere locatie van de Bosk meer bij je? In overleg is er veel mogelijk! Wij zijn een groeiend en innovatief bedrijf dat meegaat met de verandering van de zorg.

Wat bieden wij jou?

Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een huiselijke sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s.

 • Wij bieden een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, passend bij je opleiding, ervaring en zwaarte van de functie;
 • Een contract van 24-28 uur per week.
 • We vinden het belangrijk dat je voldoende handvatten hebt om fijn te kunnen werken. Daarom hebben we intern een scholingsprogramma waarin diverse cursussen, trainingen en/of e-learning worden aangeboden, passend bij jouw functie;
 • Naast vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland;

Solliciteren

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag voor 27 september jouw CV + een toegankelijke, korte motivatie tegemoet. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 40 en week 41.

Pedagogisch medewerker - GoedgeDaan Harkema

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie