Vacature

Weekend- en vakantiekracht Logeren en SamengeDaan

Ben jij een gedreven, enthousiaste en energieke begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking of gedragsprobleem en zoek je een bijbaan naast je studie? Beschik jij over pedagogische- en verzorgende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie SamengeDaan en Logeren zijn wij op zoek naar een begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep kinderen en jongeren met een verstandelijke en- of lichamelijke beperking die oog heeft op de kwaliteit van zorg.

Wie zijn wij?

Wij zijn ZorgInitiatief de Bosk. Wij bieden bewoning, behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en de kans moet krijgen zich te ontwikkelen in een warme en veilige omgeving.

SamengeDaan en Logeren

SamengeDaan wordt geboden van maandag t/m vrijdag na schooltijd en zaterdag de hele dag. We bieden de kinderen een leuke, ontspannen en gezellige middag met ontwikkelingsgerichte activiteiten. Tijdens de logeerweekenden worden leerzame activiteiten aangeboden en is er ruimte om op uitje te gaan, te spelen, te knutselen en het leggen van contacten.

Wat is jouw rol?

Als activiteitenbegeleider zorg jij samen met je collega’s dat de kinderen een leuke, ontspannen en gezellige middag hebben. Daarbij wissel je leuke activiteiten af met ontwikkelingsgerichte activiteiten en methodieken zodat het kind kan groeien in zijn of haar ontwikkeling. Ieder weekend bieden wij logeerweekenden en SamengeDaan in Harkema voor kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem. Tijdens de weekenden worden leerzame activiteiten georganiseerd waarbij rekening wordt gehouden met het behalen van de doelen die staan vastgesteld in het behandelplan van de cliënt.

Je zorgt ervoor dat cliënten warm worden ontvangen en zich veilig voelen op de locatie. Samen met het team kun je een gezellige dag organiseren waarin het plezier en de beleving van de cliënt centraal staat. Ons motto is niet voor niks: Samen zorgen voor geluk, jij draagt daarom natuurlijk jouw steentje bij aan het dagelijkste leefgeluk van onze cliënten!

Als begeleider werk je onregelmatige diensten, waaronder dag, middag, avond en/of slaapdiensten.

Wie zoeken wij?

 • Enthousiaste en gedreven kandidaten met affiniteit met de doelgroep kinderen en jongeren met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking.
 • Je hebt minimaal een afgeronde, relevante mbo-4-opleiding.
 • Je helpt mee de doelen van de cliënt behalen door middel van spel- en speelactiviteiten.
 • Passend bij de werklocatie vraagt de functie dat je bereid bent om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Je bent daarnaast in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent nieuwsgierig, positief kritisch en alert op signalen vanuit de cliënten.
 • Je bent analytisch, kunt zelfstandig beslissingen nemen, stelt je geduldig op en straalt dit ook uit naar de cliënten.

Wat bieden wij jou? Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een huiselijke sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. Verder bieden wij je:

 • Ruimte voor meedenken en meegroeien;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35 (€2.393 t/m €3.360,-);
 • Een contract van bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Naast vakantiegeld van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing;
 • En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland.

Solliciteren

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Deze kun je sturen naar vacature@debosk.nl o.v.v. ‘Activiteitenbegeleider SamengeDaan en Logeren’. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres.

De sluitingsdatum van deze vacature is 14 juni 2024. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 25.

Solliciteer direct

CV
Motivatie

Weekend- en vakantiekracht Logeren en Samengedaan

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie