Vacatures

Bij Zorginitiatief De Bosk zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. De vacatures die op dit moment open staan, vind je hieronder. Een open sollicitatie mag je altijd sturen. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen indien voorzien van een motivatiebrief en curriculum vitae.

Nog niet op zoek naar een baan, maar wel naar een leuke en leerzame stage? Wij zijn een erkend leerbedrijf dat altijd op zoek is naar stagiaires. Wil je solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via vacature@debosk.nl.

Standplaats: Hollandscheveld (Drenthe)

Wil jij van betekenis zijn in het leven van jongeren met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsstoornis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven pedagogisch medewerker? Kom dan bij ons werken in ons

ZorgInitiatief de Bosk zoekt een daadkrachtige en innovatieve Facilitair Manager die gemotiveerd is om onze groeiende organisatie verder te brengen op facilitair gebied. Iemand die ervaring en kennis heeft van alle facetten van het vak en eerder gewerkt heeft in

Standplaats: Surhuisterveen

Wij zijn ambitieus en ondernemend, jij ook? Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan ben jij de kandidaat voor de vacature Zorgmanager wonen en dagbesteding Wlz (20-28 uur per week).

Wij zijn op zoek naar een doortastende en enthousiaste zorgmanager

Voor onze 4 panden en terreinen in Hollandscheveld en Elim, zijn wij op zoek naar een handige harry met twee rechterhanden en ruime ervaring op het gebied van techniek en onderhoud.

Functieomschrijving
Als facilitairmedewerker voer je alle onderhoudswerkzaamheden uit voor onze panden

Voor onze dagbesteding BijDaan in Joure zijn we op zoek naar nieuwe horecatoppers! Wij zijn een dagbestedingslocatie met een wasserij, bakkerij en een bistro. Het doel is dat je samen met je collega's de bistro zo zelfstandig mogelijk kan runnen.

Standplaats: Drachtstercompagnie (Friesland)
Ben jij een gedreven, energieke en enthousiaste begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor in de weekenden en

Standplaats: Harkema (Friesland)
Wil jij je in de weekenden graag inzetten voor een leuk en ontspannen weekend voor kinderen vanaf 4 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze logeerweekenden in Harkema zijn wij op zoek naar een energieke,

Zorginitiatief de Bosk biedt bewoning, behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen