GoedgeDaan

Schoolvervangende trajecten

Soms kan uw kind door omstandigheden niet deelnemen aan het onderwijs of vraagt het onderwijs te veel van uw kind. Voor deze kinderen bieden wij GoedgeDaan trajecten. Bij GoedgeDaan worden kinderen tussen de 4 en 16 jaar opgevangen omdat zij (tijdelijk) ontheffing hebben van de leerplicht of het nog niet duidelijk is welke school het beste bij het kind past. Bijvoorbeeld omdat het gedrag- en/of leerprobleem zo groot is dat functioneren in groepsverband/school niet meer mogelijk is. Bij GoedgeDaan kan uw kind op adem komen en kijken onze pedagogisch medewerkers wat uw kind nodig heeft en welke begeleiding daar het beste bij past.

 

Samen leren

Bij GoedgeDaan krijgen deze kinderen een individueel begeleidingstraject waarbij regelmatig in kleine groepjes wordt samengewerkt. Ieder kind heeft een individueel dagprogramma waarin schoolopdrachten worden afgewisseld met het aanleren en oefenen van (sociale) vaardigheden. Het kind komt dan één of meerdere dagdelen op één van onze locaties. De dagen en tijden worden per traject afgesproken.

ONS DOEL: Ons doel is om uw kind weer terug te laten keren naar school. Wanneer dit niet lukt gaan we op zoek naar een andere passende plek waar uw kind een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. Wij bieden maatwerk en werken via verschillende routes.

Locaties

GoedgeDaan Harkema

GoedgeDaan Joure

GoedgeDaan Hollandscheveld