Dagbesteding

Samen werken

Wij vinden het belangrijk dat (jong)volwassenen met een verstandelijke en- of lichamelijke beperking zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij leerzame, zinvolle en vooral leuke dagbesteding op onze locaties in Harkema en Joure.

Doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, dat is wat wij belangrijk vinden. Daarom zoeken wij samen met jou naar passende werkzaamheden. Lees hieronder alles over onze dagbesteding!

Vragen of meer weten over de mogelijkheden? Mail gerust naar ons Regieteam via regieteam@debosk.nl of neem hier contact op.

 

 

Dagbesteding Harkema: 'Oan't Wurk'

In onze keuken in Harkema wordt er gekookt voor al onze woonlocaties. Samen met een ervaren kok leren we jongeren de fijne kneepjes van het vak en zorgen we voor bewoners en gasten. De structuur en dagindeling is niet anders dan in andere horeca gelegenheden. De bespreking van de dag aan het begin van elke dienst, de voorbereidingen, het koken en daarna het schoonmaken en afsluiten. Hierin leren cliënten omgaan met veiligheid, hygiëne, sociale vaardigheden en natuurlijk de kennis en vaardigheden van het vak.

Onze keuken is open van maandag t/m donderdag (09:00 – 17:00).

 

 

Dagbesteding Joure: BijDaan

In het centrum van Joure vind je onze levendige bistro BijDaan. Maaltijden bereiden voor ouderen in de regio, verse koffie serveren aan gasten of een heerlijke taart bakken. Het kan allemaal in onze bistro! Samen met een ervaren begeleider leer je deegwaren maken en zorg je voor onze gasten. Hierdoor leer je niet alleen vaktechnische vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden. We geven onze cliënten veel ruimte om mee te denken in bijvoorbeeld nieuwe gerechten voor de menu kaart of lekkere nieuwe drankjes!  BijDaan is elke week geopend van dinsdag t/m vrijdag (10:00-16:00).

Naast onze bistro vind je in Joure ook onze wasserij. Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een leuke klus? Dan is onze wasserij dé plek voor jou! Iedere dag is er een andere was die op jou wacht. Samen met een ervaren pedagogisch begeleider leer je wassen, strijken en opvouwen. Jij zorgt samen met je collega’s voor de was van bedrijven uit de buurt en onze woonlocaties.

 

Locaties

Dagbesteding ‘Oan’t Wurk’ Harkema

Dagbesteding BijDaan Joure