WLZ Locaties

Wat is het?

In Friesland hebben we twee prachtige woon- en zorglocaties voor (jong) volwassenen met een een verstandelijke- en of (meervoudige) lichamelijke handicap.  Hier krijgen bewoners hun eigen plek die naar smaak kan worden ingericht. Een team van bevlogen en ervaren professionals staan klaar om zorg en begeleiding te bieden zolang dat nodig is.

Iedereen is voor ons uniek. Daarom kijken we samen met elke cliënt en betrokkenen naar wat hen gelukkig maakt en welke ondersteuning daar het beste bij past. Wij bieden dag en nacht excellente zorg. Op een plek waar je je thuis en veilig kunt voelen.

Woon- en zorglocatie Feartstaete

Een landelijk gelegen woonlocatie voor (jong)volwassenen

Onze landelijk gelegen woonboerderij aan de Feart in Drachtstercompagnie is een kleinschalige woonvoorziening voor (jong)volwassenen met een verstandelijke- en of (meervoudige) lichamelijke handicap.

Feartstaete is een ruim opgezette woon- en zorglocatie met uitzicht over de landerijen. De uniek en rustig gelegen woonboerderij bestaat uit zes ruime appartementen met een centrale ontmoetingsruimte waar bewoners en zorg elkaar dagelijks ontmoeten. Er wordt 24-uurs zorg geleverd door mensen die de vaste gezichten zijn in de zorg voor de bewoner. De appartementen zijn levensloopbestending en bewoners kunnen er, zo lang er zorgbehoefte is, onder begeleiding blijven wonen.

Woon- en zorglocatie Lindestaete

Wonen in het bruisende centrum van Joure!

Lindestaete is een woon- en zorgcomplex voor volwassenen vanaf 23 jaar met een verstandelijke- en of (meervoudige) lichamelijke handicap.

Het complex is gevestigd aan de Merk 6 in Joure en bestaat uit 15 appartementen van 60 m2 waar bewoners en zorg elkaar dagelijks ontmoeten. De zorg wordt geleverd door mensen die de vaste gezichten zijn voor de cliënt.

Locaties

Lindestaete Joure

Feartstaete Drachtster­compagnie