ThuisgeDaan

Opvoedondersteuning

Wij geloven dat het gezin de ideale omgeving is voor een kind om op te groeien. We begrijpen ook dat de uitdagingen van het opvoeden van een kind met specifieke behoeften soms overweldigend kunnen zijn. Daarom bieden we systemische en praktische gezins- en individuele begeleiding bij de opvoeding van kinderen tot 18 jaar met (kenmerken van) ASS of gedragsuitdagingen.

Betrokken en deskundig

Bij ThuisgeDaan begrijpen we de uitdagingen waar ouders mee te maken hebben bij het opvoeden van een kind met ASS. Daarom bieden we gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning aan, bij jullie thuis.

Met ThuisgeDaan zetten we opvoeders weer (meer) in hun kracht, zodat zij met vertrouwen en de juiste vaardigheden hun kind kunnen begeleiden. We geloven dat elk gezin uniek is en daarom bieden onze vaste begeleiders praktische handvatten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw gezin. Door bij u thuis te komen, creëren we een vertrouwde omgeving waarin we samen kunnen werken aan uitdagingen en waarin iedereen wordt gezien. Ons werk doen we op basis van de bekende Geef me de 5 methode en we zetten waardevolle tools in zoals videohometraining. Meer weten? Neem gerust eens contact op via de knop hieronder.