BijDaan Bistro

Samen werken

In Joure bieden wij vanuit onze dagbestedingslocatie ‘BijDaan’ dagbesteding in onze levendige bistro en wasserij. Daarnaast vind je in onze Bistro nu ook ‘T Winkeltje van BijDaan! Dit alles doen we midden in de maatschappij en samen met elkaar.

Ontwikkelen op eigen manier

Welkom bij Bistro BijDaan, onderdeel van ZorgInitiatief de Bosk waar jongeren met een (licht) verstandelijke- en/of lichamelijke beperking zich kunnen ontwikkelen en nieuwe (horeca) vaardigheden kunnen leren. Gasten kunnen genieten van een smakelijke lunch of een heerlijk kopje koffie in onze toegankelijke bistro.

Ontdek ook ‘T Winkeltje van BijDaan, onze nieuwste toevoeging waar handgemaakte (woon)accessoires worden verkocht. Elke creatie is met liefde en zorg gemaakt door de deelnemers van onze dagbesteding, die ook meedenken over bestaande en nieuwe producten.

Bij Bistro BijDaan streven we ernaar om iedereen op zijn of haar niveau zoveel mogelijk zelfstandig te laten werken en nieuwe vaardigheden te leren. Dit alles gebeurt op een centrale locatie, midden in de maatschappij.

Kom langs en ervaar de warmte van Bistro BijDaan. We heten je van harte welkom!

Ben je nieuwsgierig naar onze Bistro? Neem dan gerust contact op via regieteam@debosk.nl, we vertellen je graag meer!

Praktische zaken

  • Bistro BijDaan (en ‘T Winkeltje) vind je in Joure aan De Merk 6.
  • Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag vanaf 10:00 tot 16:00.
  • Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je mailen naar regieteam@debosk.nl

Locaties

Dagbesteding ‘Oan’t Wurk’ Harkema

Dagbesteding Bistro BijDaan