Inloopmiddag 12 juli in Hollandscheveld!

Ben jij nieuwsgierig naar onze Gezinsgerichte Jeugdhulp? Of heb je een van onze openstaande vacatures gezien en wil je eens de sfeer proeven? ZorgInitiatief de Bosk organiseert op 12 juli (15:00 – 17:00) een inloopmiddag voor geïnteresseerden op onze zorg locatie in Hollandscheveld (Het Hoekje 1B, 7913 BA)!

Hier zullen we vooral informatie geven over onze Gezinsgerichte Jeugdhulp en dus een uitgelegen kans voor geïnteresseerden in onze openstaande vacature voor Pedagogisch Medewerker en weekendkracht/vakantiehulp in Drenthe (bekijk ze hier) om vrijblijvend even een van onze locaties en ons te ontmoeten!

Tijdens de inloopmiddag op 12 juli aan het Hoekje 1b in Hollandscheveld zijn er enthousiaste begeleiders aanwezig die je in een 1 op 1 gesprek alles kunnen vertellen over het werken bij ZorgInitiatief de Bosk. Wij maken graag kennis met jou. Maar natuurlijk is iedereen welkom! Heb je dus een vraag over ons gehele aanbod, onze organisatie of lijkt het je gewoon leuk om eens een kijkje te nemen en met ons in gesprek te gaan? Kom dan langs, we maken er een gezellige middag van!

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn: hr@debosk.nl
Graag tot dan!

Zorginitatief De Bosk