Vacature

Medewerker flexpool

Op zoek naar een warme, kleinschalige werkplek waar jij je kunt ontwikkelen en inzetten voor het leven van jongeren? Dan hebben wij een leuke plek voor jou! Bij ZorgInitiatief de Bosk zetten we ons in voor jongeren bij wie het leven niet helemaal vanzelf gaat. We bieden je veel vrijheid en ruimte om te groeien en om je passie te volgen. Wil je van betekenis zijn? Kom dan bij ons werken als enthousiaste begeleider voor onze flexpool!

Waar ga je werken?

Vanuit de flexpool kun je op alle diverse zorglocaties in Friesland of Drenthe van Zorginitiatief de Bosk worden ingezet. Van een weekend bij logeren gehandicaptenzorg tot een dagdienst bij één van onze woonvormen voor kinderen met gedragsproblematiek. Alles is mogelijk!

Wat is jouw rol?

Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat onze cliënten zich in een eigen tempo en op een eigen manier kunnen ontwikkelen. Je helpt collega-begeleiders en cliënten bij de dagelijkse bezigheden. Je begeleidt, ondersteunt, spoort aan en voert verzorgende taken uit. Daarnaast is er ruimte voor leuke en leerzame activiteiten met de cliënten.

Wie ben jij?

Wat kunnen we jou bieden? Op welke manier denk jij bij te kunnen dragen aan ZorgInitiatief de Bosk? Zoals al eerder genoemd staan we open voor iedereen. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar waardevol werk en ervaring? Of overweeg je juist een carrière switch maar weet je nog niet precies hoe je die stap kunt zetten? Laten we in gesprek gaan!

ZorgInitiatief de Bosk heeft een gevarieerd aanbod in zorglocaties en daarom kunnen we goed kijken naar wat bij jou past en hoe jij het beste je passie kunt volgen. Onze flexpositie biedt veel groeimogelijkheden en afwisseling. Je zult dus van afwisseling moeten houden en snel moeten kunnen schakelen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar houdt ook van je samen sterk maken in teamverband. Verder ben je in bezit van minimaal een mbo zorgopleiding niveau 4. Passend bij de functie ben je bereid om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Omdat je flexibel werkt is het handig dat je een rijbewijs hebt.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Zorginitiatief de Bosk betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Je komt terecht in een team vol gezellige, vriendelijke en hulpvaardige collega’s. Vanuit de flexpool bouw je veel ervaring op door het werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Tevens is je werk goed te combineren met je privéleven. Verder krijg je:

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal €2110,- / maximaal €3009,- o.b.v. 36 uur);
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, uren in overleg;
  • Naast vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Bedrijfsfitness;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Solliciteren

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Deze kun je richten aan vacature@debosk.nl o.v.v. ‘Medewerker flexpool’. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Solliciteer direct

CV
Motivatie

Medewerker flexpool

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie