Vacature

Pedagogisch medewerker Harkema

Ben jij een ervaren Pedagogisch medewerker  die zich thuis voelt in een kleine setting, waarbij huiselijkheid, nabijheid en veiligheid erg belangrijk zijn? Dan zijn wij opzoek naar jou!   

Waar ga je werken?

ZorgInitiatief de Bosk biedt bewoning, begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en de kans moet krijgen om zich te kunnen ontwikkelen in een warme en veilige omgeving. ZorgInitiatief de Bosk heeft in totaal zes woon- en zorglocaties in Friesland. De locatie van deze vacature is Harkema, hier hebben wij de volgende twee woonvormen:  

 • Gezinsgerichte Jeugdhulp  
 • Trainingslocatie Intensieve Woonbegeleiding  

Kinderen en jongeren die wonen binnen ZorgInitiatief de Bosk hebben vaak al veel meegemaakt in hun leven. Daarnaast moeten zij leren omgaan met de eventuele beperking die zij hebben. Onze focus ligt bij het bieden van een veilige en gestructureerde omgeving, zodat kinderen en jongeren weer tot ontwikkeling komen. Binnen de gezinsgerichte jeugdhulp zijn er 6 plekken beschikbaar voor kinderen/ jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar en bij Intensieve Woonbegeleiding zijn er 4 studio kamers beschikbaar voor de leeftijd 17 tot 23 jaar. Op deze locatie wordt verblijf, begeleiding en behandeling geboden.  

Wat is jouw rol? 

Als Pedagogisch Medewerker Wonen ben jij onderdeel van onze medewerkerspool. Je versterkt ons team bij Gezinsgerichte Jeugdhulp en je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse zorg met een behandelend karakter voor de kinderen/jongeren die hier wonen. Jij ziet het bieden van een huiselijke sfeer, oprechte aandacht en betrokkenheid als belangrijke voorwaarden voor de zorg van de jongeren. Samen met de jongeren, het netwerk, je collega’s en de gedragswetenschapper stel jij een hulpverleningstraject op. Hierbij ben jij de spin in het web die zorg draagt voor de voortgang van de hulpverlening.   

Functie-eisen 

 • Je hebt minimaal een afgerond, relevante MBO 4 opleiding en bent SKJ-geregistreerd (of bereid dit te behalen).   
 • Je hebt kennis en inzicht in het zorg- en dienstverleningsproces van het kind/jongere.  
 • Je bent in staat de kinderen te ondersteunen in hun dagelijks geluk.   
 • Je bent in staat om een huiselijke sfeer te creëren.   
 • Je vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien, inclusief slaapdiensten.   
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B.  

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat die goed in ons team past en het uiterste wil halen uit de cliënt.  Je hebt ruime kennis en eventuele ervaring in het werken met jongeren met LVB problematiek en gedragsproblematiek.   

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een huiselijke sfeer kunt creëren en dat je kennis en inzicht hebt in het zorg- en dienstverleningsproces van de cliënt. Het Sociaal Competentie Model en oplossingsgericht denken en handelen zijn bekend voor jou en je bent in staat met zowel zelfstandig als in teamverband te werken.   

Passend bij de woonlocatie vraagt de functie dat je bereid bent om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Omdat ZorgInitiatief de Bosk op meerdere locatie zorg levert, is het van belang dat je in het bezit bent van Rijbewijs B.   

Wat bieden wij jou? 

Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een kleinschalige, inspirerende en uitdagende werkomgeving. We werken in een huiselijke sfeer met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hechten waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en samenwerken. Verder bieden wij je:   

 • Ruimte voor meedenken en meegroeien.   
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 (€2617, – €3535,-)   
 • De kans om mee te bouwen aan onze missie en om samen te zorgen voor geluk.   
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.   
 • Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt   
 • Naast je vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.   
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing  

En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioensregeling en zakelijke telefoon  
(of vergoeding van telefoonkosten met eigen telefoon).   

Solliciteren 

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jou motivatiebrief en CV tegemoet. Deze kun je sturen naar vacature@debosk.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Pedagogisch Medewerker. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mail adres.  

Solliciteer direct

CV
Motivatie

Pedagogisch medewerker

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie