Vacature

Pedagogisch Medewerker – Trainingshuis Hollandscheveld 24 uur p/w

Ben jij een enthousiaste persoonlijk begeleider die affiniteit heeft met jongeren met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar gedreven persoonlijk begeleiders voor ons Trainingshuis (wonen met perspectief) in Hollandscheveld. Het Trainingshuis is ontstaan vanuit de vraag van jongeren om net als veel leeftijdsgenoten vanuit een “thuis” zichzelf verder te ontwikkelen naar zelfstandigheid. 

Wat is je rol?
Als persoonlijk begeleider ben jij onderdeel van ons team wonen en medeverantwoordelijk voor de dagelijkse zorg met een behandelend karakter. Jij ziet het bieden van een huiselijke sfeer, oprechte aandacht en betrokkenheid als belangrijke voorwaarden voor de zorg van de jongeren. Samen met de jongeren, het netwerk, je collega’s en de gedragswetenschapper stel jij een hulpverleningstraject op. De begeleiding die je biedt is gericht op het zoveel mogelijk ontwikkelen van de zelfstandigheidsvaardigheden van de jongere. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken enthousiaste en gedreven kandidaten die vanuit nabijheid en warmte het uiterste uit de jongere willen halen. Je bent in staat om veelal zelfstandig te werken. Onze voorkeur gaat uit naar een SKJ opgeleide medewerker of minimaal een MBO 4 afgeronde opleiding op (jeugd) gezondheidszorg. Je hebt ruime kennis en ervaring in het werken met jongeren met een LVB- en gedragsproblematiek. Het betrekken van het netwerk bij de behandeling zie jij als voorwaarde voor het kunnen ontwikkelen van de jongere. Passend bij de woonlocatie vraagt de functie dat je bereid bent om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Voor deze werkplek is het van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs B. 

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen: 

 • Je weet zelfstandig de juiste beslissingen te nemen 
 • Humor is voor jou een belangrijk middel in je dagelijkse begeleiding 
 • Je bent enthousiast en toont initiatief 
 • Je bewaart de rust en straalt dit in je houding ook uit 
 • Jij ziet de hulpvraag van de jongere en reageert daarop, je kan goed luisteren naar de jongeren 
 • Je stelt je open voor de jongere, je bent duidelijk aanwezig en nabij 
 • Je stimuleert en motiveert de jongere om te groeien en zichzelf te ontwikkelen 

Waar ga je werken? 
Op onze locatie in Hollandscheveld werken jongeren gefaseerd richting zelfstandigheid. De jongeren werken samen met het team van hulpverleners naar het vergroten hiervan en werken daarnaast aan persoonlijke hulpvragen. Het behandeltraject wat wij bieden is gericht op de drie leefgebieden wonen, werken en vrije tijd. De intensiteit van de begeleiding verandert naar mate de jongere verder komt in zijn/haar traject. Gaandeweg verandert begeleiden in coachen. Als persoonlijk begeleider ben je de spin in het web waarbij je de aanspreekpunt bent voor de jongere en het zorgtraject van de jongere coördineert.  

Wat bieden wij jou? 

Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een kleinschalige, inspirerende en uitdagende werkomgeving. We werken in een huiselijke sfeer met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hechten waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en samenwerken. Verder bieden wij je:   

 • Ruimte voor meedenken en meegroeien.   
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 45 (€2766, – €3861,-)   
 • De kans om mee te bouwen aan onze missie en om samen te zorgen voor geluk.   
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.   
 • Onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt   
 • Naast je vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.   
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing  
 • En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioensregeling en zakelijke telefoon  
  (of vergoeding van telefoonkosten met eigen telefoon).   

Ben jij een ervaren Persoonlijk begeleider met SKJ-registratie die zich thuis voelt in een kleine setting, waarbij huiselijkheid, nabijheid en veiligheid erg belangrijk zijn? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Solliciteren 

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Deze kun je sturen naar vacature@debosk.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Persoonlijk Begeleider TH Hollandscheveld. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mail adres.  Deze vacature sluit 19 april en de sollicitatiegesprekken zijn op 25 april 2024. 

Solliciteer direct

CV
Motivatie

Pedagogisch Medewerker - Trainingshuis Hollandscheveld

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie