Vacature

Vacature begeleider gehandicaptenzorg (24 uur)

Ben jij een gedreven, enthousiaste en ervaren begeleider en beschik jij over pedagogische- en verzorgende kwaliteiten? Krijg je energie om mee te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze woon- en zorglocatie Feartstaete in Drachtstercompagnie zijn wij op zoek naar een begeleider die affiniteit heeft met de doelgroep (jong) volwassenen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking die oog heeft voor de kwaliteit van de zorg en ideeën heeft hoe bepaalde processen geoptimaliseerd kunnen worden. 

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn ZorgInitiatief de Bosk. Wij bieden bewoning, behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen bij wie het leven niet vanzelf gaat. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn en de kans moet krijgen zich te ontwikkelen in een warme en veilige omgeving.  

 

Woon- en zorglocatie Feartstaete 

Feartstaete is een uniek en rustig gelegen woonboerderij waar zes (jong) volwassenen begeleid wonen. Op werkdagen gaan de bewoners naar dagbesteding in de buurt. In het team zijn persoonlijke begeleiders en zorg begeleiders werkzaam. De ouders van de cliënten zijn nauw betrokken bij de woongroep en zijn een sparringpartner voor de begeleiders. 

 

Wat is jouw rol? 

Als Begeleider Gehandicaptenzorg ben jij onderdeel van het team. Jouw functie is het dagelijks begeleiden en verzorgen van onze cliënten in Feartstaete (Drachtstercompagnie). Je werkt met de cliënt aan een vooropgesteld zorgplan en kunt tevens een bijdrage leveren aan het op- en bijstellen van het ondersteuningsplan. Je versterkt de regie van de cliënt, ondersteunt de cliënt bij het uitbouwen van het netwerk en betrekt het netwerk bij de zorg. Daarnaast ben je in staat om ADL-werkzaamheden te verrichten en medische verzorging te verlenen. Voorop staat dat jij ten allen tijden zorgt voor een warm en veilig thuis voor onze cliënten. Tot slot kun je voor de cliënt een gezellige dag organiseren waarin het plezier en beleving van de cliënt centraal staat.  Ons motto is niet voor niks: Samen zorgen voor geluk, jij draagt daarom natuurlijk jouw steentje bij aan het dagelijkse leefgeluk van onze cliënten!  

Als begeleider werk je onregelmatige diensten zoals dag, avond-slaapdiensten.  

 

Wie zoeken wij? 

 • Enthousiaste en gedreven kandidaten met affiniteit met de doelgroep (jong) volwassenen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking. 
 • Je hebt minimaal een afgeronde, relevante mbo-4-opleiding. 
 • Je denkt mee over zorgplannen en geeft advies wat er in een zorgplan hoort. Je bent van nature een inspirator en motivator voor de mensen die je begeleidt. Je draagt zorg voor de uitvoer van het zorgplan van de cliënt.  
 • Passend bij de woonlocatie vraagt de functie dat je bereid bent om te werken op onregelmatige tijden en in de weekenden. Je bent daarnaast in het bezit van rijbewijs B.  
 • Je bent nieuwsgierig, positief kritisch en alert op signalen vanuit de teams en cliënten  
 • Je bent analytisch, kunt objectief en onafhankelijk nadenken en snapt hoe processen lopen en je bent communicatief vaardig  

 

Wat bieden wij jou?
Werken voor ZorgInitiatief de Bosk betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een huiselijke sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. Verder bieden wij je: 

 • Ruimte voor meedenken en meegroeien; 
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35 (€2.393 t/m €3.360,-); 
 • Een contract van bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract; 
 • Naast vakantiegeld van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing; 
 • En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland. 

 

Solliciteren 

Wil jij samen met ons zorgen voor geluk? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Deze kun je sturen naar vacature@debosk.nl o.v.v. ‘Begeleider gehandicaptenzorg Drachtstercompagnie’. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres. 

De sluitingsdatum van deze vacature is 23 mei 

 

 

Solliciteer direct

CV
Motivatie

Vacature begeleider gehandicaptenzorg Feartstaete

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie