Vacature

Vakantiekracht Lindestaete en Feartstaete

Ben jij een gedreven, energieke en zorgzame begeleider en wil jij ervaring op doen in de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor in de vakanties op zoek naar een zorgbegeleider die ons wil ondersteunen op één van onze WLZ-woonlocaties in Friesland. 

Wie zijn wij?
ZorgInitiatief de Bosk levert professionele zorg aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen voor wie het leven niet vanzelf gaat. We bieden een veilige, gestructureerde en warme omgeving waarin iedereen mee mag doen, ongeacht zijn of haar beperking. ZorgInitiatief de Bosk heeft diverse zorglocaties op het gebied van wonen, werken en leren. Deze vacature is voor een vakantiekracht op onze WLZ-woonlocaties Feartstaete (Drachtstercompagnie) en Lindestaete (Joure). 

Jouw functie: 

In Friesland hebben we twee prachtige woon- en zorglocaties voor (jong) volwassenen met een verstandelijke- en of (meervoudige) lichamelijke handicap.  Hier krijgen bewoners hun eigen plek die naar smaak kan worden ingericht. Als vakantiekracht op onze woonlocaties ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Jouw functie is, samen met onze vaste begeleiders, het begeleiden en verzorgen van onze cliënten. Je versterkt de eigen regie van de cliënt, oefent met het ontwikkelen en behouden van zelfstandigheidsvaardigheden en ondersteunt de cliënt bij het uitbouwen van het netwerk en betrekt het netwerk bij de zorg. Ons motto is niks voor niks: Samen zorgen voor geluk, jij draagt daarom natuurlijk jouw steentje bij aan het dagelijkse leefgeluk van onze cliënten!  

Daarnaast ben je in staat en vind je het leuk om ADL-werkzaamheden te verrichten. Jij krijgt energie van het bedenken van leuke activiteiten, maar je bent ook in staat om deze te organiseren en uit te voeren. Of het nu gaat om een gezellig bordspelletje, een creatieve activiteit of een wandeling in de prachtige omgeving, jij zorgt ervoor dat onze bewoners een waardevolle dag beleven. Voorop staat dat jij ten allen tijden zorgt voor een warm, gezellig en veilig thuis voor onze cliënten. Verder word jij enthousiast van en beschik je over: 

  • Minimaal een MBO niveau 3 diploma of in opleiding tot verzorgende IG; 
  • Het delen van jouw enthousiasme en betrokkenheid met onze cliënten; 
  • Het nauw samenwerken met jouw team en het netwerk van onze cliënten; 

 

Wat wij bieden: 

  • Een uitdagende en betekenisvolle vakantiebaan 
  • De kans om waardevolle werkervaring op te doen in de zorgsector 
  • Een gezellige werkomgeving met een hecht en enthousiast team 
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35 (€2.393,- t/m €3.360,-) 
  • Naast vakantiegeld van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • En heb je een mogelijkheid om een plek te krijgen in onze flexpool! 

En natuurlijk: reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en toegang tot ons leerplatform met diverse waardevolle e-learnings 

Herken jij jezelf in deze tekst en wil je graag bijdragen aan het welzijn van onze bewoners? Solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe vakantiekracht op Feartstaete of Lindestaete! 

Solliciteer direct

CV
Motivatie

Vakantiekracht Lindestaete en Feartstaete (WLZ-woonzorg)

Wil je solliciteren voor deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en upload je motivatie en CV. 

CV
Motivatie